norrsken och hyddor

Aurora Safaris

Aurora Safaris samlar likasinnade individer i en samling exklusiva boenden som erbjuder omfattande arktiska äventyr både sommar och vinter.

Företaget drivs av Jonas Gejke och Naila Sher som genom åren drivit olika verksamhet inom turism, äventyr och restaurang i Kenya innan de flyttade till Sverige 2017.

Deras huvudmål är att skapa en hemlik atmosfär och erbjuda personlig vård genom dedikerade värdar som tar hand om gästernas behov, från kulinariska läckerheter till engagerande aktiviteter.

Varje egendom – Aurora Safari Camp längs Råne älv, The Floating Safari Camp i en avskild vik och The Outpost Lodge vid Polcirkeln – har en unik karaktär samtidigt som de delar gemensamma värderingar.

Lyxiga boenden i Råne älvdal betonar en lokal synvinkel, från mat till gästfrihet förankrad i lokal kunskap.

Aurora Safaris har lyckats bygga upp en verksamhet med kapacitet att vara beständig över tid och med ett ansvarstagande som både levererar direkta resultat i företaget och den omgivande bygden.

De skapar förutsättningar till en levande landsbygd där Råne älvdal är en plats som bibehåller samt attraherar nya invånare att bo, leva och verka på.

Verksamheten ger upphov till en växande lokalekonomi genom att inköp av både varor och tjänster i mesta möjliga mån sker av lokala företag eller föreningar.

Kriterier

Boende

Information om företaget

Namn
Aurora Safaris
Adress
Gamla Byavägen 19
961 97 Gunnarsbyn
Telefon
+46 (0)72-92 58 726
E-post
bookings@aurorasafaris.com
Hemsida
www.aurorasafaris.com