Upplevelsebolaget

Upplevelsebolaget

Upplevelsebolaget

Att uppleva och upptäcka. Att vara ute och att hålla på med spännande och roliga aktiviteter i en vacker miljö. Det är det som är Joakim Hermansons stora intressen och ur detta föddes Upplevelsebolaget 1994. Han har gjort långa äventyrsexpeditioner i olika delar av världen och har under flera vintrar cyklat si så där 500 mil. Helst genom öknar och andra spännande områden.

Med passion och erfarenhet som grund har han nu Bohuslän som arbetsfält och har blivit mästare på att förmedla Det Stora Avbrottet. Här ordnar han kajakpaddling, cykling och klättring med en väl vald balans mellan njutning och aktivitet. Stillheten och harmonin jagar bort säljmål och balansräkningar. Mental trötthet dör i den salta vinden och tiden i kajaken blir en perfekt batteriladdare. Alla älskar ju det salta vattnet och de släta, vackra granitklipporna.

Basen för verksamheten ligger i hjärtat av landskapet, i Uddevalla. Eller rättare sagt vid den gamla badorten Gustafsberg, vid Byfjordens strand i utkanten av stan.

Upplevelsebolaget stödjer aktivt Svenska Naturskyddsföreningens projekt Rädda Tumlaren. I just Bohuslän finns Tumlare i begränsat antal.

Vid det här laget har Joakim haft de flesta stora svenska företagen som kunder. Men man behöver naturligtvis inte vara storföretagare för att inspireras av hans goda värdskap och professionellt genomförda ekoturism. Det är en sann källa till kick och kreativitet!

Kriterier

Kajak/Kanot
Klättring

Information om företaget

Namn
Upplevelsebolaget
Adress
Gustafsberg 320
451 91 UDDEVALLA
Telefon
+46 (0)705 - 13 10 85
E-post
info@upplevelsebolaget.com
Hemsida
www.upplevelsebolaget.com