Tree Hotel - 7th room

Treehotel

Treehotel är hotellet där naturen och fantasin välkomnar dig. Här möts natur, hållbarhet, komfort och modern design i ett spännande äventyr för alla åldrar. Du blir omhändertagen och här ser man till att du glömmer stress och alla måsten i vardagen.

I hotellrummen är avskildhet och bekvämlighet självklarheter och naturen din närmsta granne. Blicka ut över den vackra Lule älvdal från spektakulära Mirrorcube eller svitens uteplats på ett säkert nät tio meter upp. Från september till mars finns chansen att se norrskenet flamma magiskt på himlen ovanför dig. Sommartid är det ljust natten lång. Ta med familjen på en utflykt ut i naturen under årets alla skiftningar. Du kommer garanterat att inspireras både på och runt Treehotel.

Treehotel välkomnar dig att uppleva naturen på det mest minnesvärda och unika sätt du kan tänka dig, oavsett om du letar efter äventyr, en avslappnande paus i vardagen eller bara att få njuta av naturen, våra omgivningar och vår restaurang med tid för varann.

Måltiderna är en central del av upplevelsen, dels i den kulturmärkta och personliga lilla restaurangen i genuin 30-50-talsstil, men även ute, i skogen och vid älven, helt privat eller med en egen kock.

Läs mer om Treehotel >>

Kriterier

Boende

Information om företaget

Namn
Treehotel
Adress
Edeforsväg 2 A
960 24 Harads
Telefon
+4692810300
E-post
booking@treehotel.se
Hemsida
treehotel.se/se/