Pensionat Söderåsen

Pensionat Söderåsen

Strax öster om Helsingborg, alldeles intill Söderåsens storslagna nationalpark som bjuder på omväxlande natur med mäktiga rasbranter, höga klippor med vida utsikter, lummiga lövskogar och strömmande vattendrag. Här hittar du Pensionat Söderåsen.

Pensionatet drivs av Frida Svedrin tillsammans med maken Stefan och är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka områdets fantastiska natur. Här bor man ombonat på en varsamt renoverad 1800-tals gård med 22 bäddar fördelade på sju rum samt två små självhushållslägenheter.

Anläggningen har frukostservering och bjuder alltid pensionatsgästerna på eftermiddagsfika. Genom samarbete med en lokal gårdsbutik erbjuds också grillpaket som gästen tillagar själv. För att inspirera till matlagning och friluftsliv finns olika utekök och platser för umgänge utomhus.

Pensionatet hyr ut cyklar och samarbetar med företag som bland annat ordnar kanotturer och ridning. Frida och Stefan vill gärna inspirera gästerna till att upptäcka naturen långsamt, att ge sig själva tid.

Läs en intervju med Frida från Pensionat Söderåsen >>

Kriterier

Boende

Information om företaget

Namn
Pensionat Söderåsen
Adress
Allarp 842
264 53 Ljungbyhed
Telefon
+46 (0) 722 477 444
E-post
info@pensionatsoderasen.se
Hemsida
pensionatsoderasen.se/