Glamping Höga Kusten

Photo by Glamping Höga kusten

Hos Glamping Höga Kusten är upplevelsen baserad på mötet med naturen, här bor man som gäst mitt i naturen i ett av tre ombonade glampingtält med nära till vandring, sjöglitter och gott om tid att gå ner i varv och komma ikapp sig själv.

Glamping Höga Kusten har öppet året runt och är inte en camping i traditionell mening. Här är småskaligheten i fokus. De tre glampingtälten har fått namnen Hill, Forest och Countryside och ligger på noga utvalda och särskilt vackra platser, utspridda med syftet att du ska känna att du verkligen är mitt i naturen.

I grillkåtan eller på uteplatsen serveras frukost och middag där maten tillagas långsamt över öppen eld och baseras på närodlade råvaror. Som en del av upplevelsen och möjligheten att komma bort från vardagens stress och rutiner finns vare sig wifi, el eller rinnande vatten.

Glamping Höga Kusten är ett litet familjeföretag med mål att inspirera människor till att komma närmare naturen. Inte bara se den, utan leva och känna den. Familjen kommer ursprungligen från Apeldoorn och har på den lilla gården med hästar, får, kaniner, katter, och vallhunden Kate förvandlat sina drömmar till verklighet.

 

Läs en intervju med företaget här>>

Kriterier

Boende

Information om företaget

Namn
Glamping Höga Kusten
Adress
Offer 618
88195 Undrom
Telefon
+46702796439
E-post
info@fieldssweden.com
Hemsida
glampinghogakusten.com