Aktivut

aktivut

Aktivut visar vägen till friluftslivets höjdpunkter och skräddarsyr evenemang för modiga företag som vill leva som de lär. 

Det händer något med oss när vi är ute i naturen tillsammans. Vi blir öppna, äkta och modiga. Vi lär oss nya saker, både om oss själva och människorna omkring oss, och vi kliver lättare utanför trygghetszonen. Det gör utemiljön till en fantastisk plats för utbildning, teambuildning, kundevent eller konferens.

Aktivut har sin bas på Frösön i Jämtland och producerar både små och stora evenemang utomhus. Företaget ägs och drivs av Sofie med två anställda, samt ett stort antal frilansande fjäll- och naturguider som tas in vid behov.

 

Till fots, på cykel, skidor eller skridskor

Tid ihop med vänner och närstående ger energi i en intensiv vardag. Och att röra sig i ny terräng, bortom det redan bekanta, skapar minnen som lever kvar långt efter upplevelsens slut. Med en kunnig guide blir intrycken dessutom förankrade i platsen och dess historia.

Exempel på turer och aktiviteter Aktivut genomför:

    • Vandring mellan stugor i svenska fjällen
    • Toppturssafari i Jämtlands fjällvärld
    • Långfärdsskridskor i Västjämtland
    • Fjällöpning i Jämtland-Härjedalen
    • MTB och landsvägscykling i Andalusien

Aktivut har flera grenar i sin verksamhet och har nu Nature’s Best-märkta vandrings- och cykelpaket längs St Olavsleden. St Olavsleden är världens nordligaste pilgrimsled och sträcker sig 58 mil från Sundsvall i öster till norska Trondheim i väster.

Läs en intervju med företaget här>>

Kriterier

Vandring
Cykling

Information om företaget

Namn
Aktivut
Adress
Mälltorpsgatan 14
83244 Frösön
Telefon
070-226 81 00
E-post
sofie@aktivut.se
Hemsida
aktivut.se/